Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید موحد گفت: تزریق واکسن، رعایت پروتکل های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک، عدم تجمع از عمده موارد پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا محسوب می شوند که باید همگان رعایت کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعید موحد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان ایرانشهر در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: خطر ابتلا به سویه جدید امیکرون در کشور وجود دارد و مجدد بیماری کرونا در این منطقه در حال افزایش بوده که در این راستا نیاز بوده که شهروندان نکات بهداشتی را رعایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شهروندان عزیز جهت پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا جهت تزریق نوبت چهارم واکسن کرونا باید اقدام کنند که کلیه شهروندان سنین بالای ۱۲ سال در صورتی که از زمان دوز سوم واکسن آنها به مدت ۶ ماه گذشته است می‌توانند دوز یادآور چهارم را هم تزریق کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر اضافه کرد: تزریق واکسن کرونا دوز سوم و چهارم آن مختص افراد بالای ۱۸ سال شروع شده و افراد ۱۲ تا ۱۸ سال دارای بیماری های خاص نیز می توانند دوز سوم و چهارم را هم دریافت کنند.

وی گفت: وضعیت واکسیناسیون افراد بالای ۱۸ سال در دوز اول ۹۱ درصد،  دوز دوم ۸۰ درصد و دوز سوم ۵۲ درصد است.

این مقام مسئول تصریح کرد: در تاریخ هفدهم تیرماه یک نفر مبتلا به کرونا  و دو مورد در هیجدهم تیر ماه گزارش شده که مربوط به حوزه چابهار بوده است.

موحد گفت: در حال حاضر آمار مبتلایان به کرونا در کشور افزایش یافته به طوری که تا روز نوزدهم تیرماه در حوزه دانشگاه علوم پزشکی ۳ نفر نتیجه آزمایش شان مثبت و بدون فوتی و در روز بیست و یکم تیرماه ۱۲ مورد مثبت و در روز بیست و دوم تیرماه ۱۳ مورد مثبت در  کل حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر اعلام شده است.

این مقام مسئول تصریح کرد: مبتلایان به بیماری کرونا از ابتدای سال ۱۴۰۰ در ایرانشهر مجموع ۲۰ هزار و ۹۲۵ نفر و جمع کل مبتلایان حوزه چابهار ۹۸۱۲ نفر از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون بوده است.

وی اضافه کرد: جمع کل آمار کیت های پی سی ار یا آزمایش پی سی ار انجام شده در ایرانشهر ۷۱۳۱۳ مورد و مجموع این آزمایش پی سی ار در چابهار انجام شده ۲۹۸۰۷ مورد بوده است.

وی عنوان کرد: واکسیناسیون کرونا در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهرستان ایرانشهر در حال انجام بوده و شهروندان می‌توانند واکسن خود را با مراجعه به مراکز دریافت کنند.

موحد خاطرنشان کرد: تزریق واکسن، رعایت پروتکل های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک، عدم تجمع از عمده موارد پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا محسوب می شوند که باید همگان رعایت کنند.

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: بیماری کرونا دوز سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۹۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات اورهال نیروگاه‌های خلیج فارس و طوس انجام شد/ تأمین پایدار ۱۴۰۰ مگاوات برق در آستانه فصل گرما

با پایان عملیات اورهال (به روز رسانی) ۲ نیروگاه خلیج فارس و طوس، تولید و تأمین پایدار ۱۴۴۰ مگاوات برق در آستانه آغاز ورود به فصل گرم در مشهد مقدس و بندرعباس رقم خورد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، نیروگاه‌های برق خلیج فارس و طوس وابسته به هلدینگ انرژی شستا در سال گذشته رکورد‌های اورهال و تولید برق را در ۱۰ سال اخیر شکستند.

نیروگاه خیلج فارس که در استان هرمزگان واقع است با تولید ۶۳۰۰ مگاوات ساعت برق و نیروگاه طوس واقع در خراسان رضوی نیز با تولید ۳۹۰۰ مگاوات ساعت برق رکورد سال‌های اخیر را شکستند.

بنا به درخواست وزارت نیرو و تاکید دولت به منظور تامین حداکثری برق زمان اورهال دوره‌ای نیروگاه خلیج فارس هم به جای ۱۵ روز به کمتر از ۱۰ روز کاهش یافت همچنین تعمیرات اساسی نیروگاه طوس هم به جای اینکه در ۱۰۰ روز انجام شود ظرف مدت ۹۰ روز انجام شد.

هم اکنون راندمان نیروگاه گازی خلیج فارس ۳۳ درصد است که برای افزایش این راندمان به ۵۰ درصد پروژه تغییر وضعیت نیروگاه از حالت گازی به سیکل ترکیبی با اعتبار ۴۰۰ میلیون یورو طراحی شده و علیرغم کسب مجوز شورای اقتصاد، همچنان در انتظار حمایت وزارت نیرو و صندوق توسعه ملی قرار دارد. درصورت اجرای این پروژه ۳ واحد ۱۶۰ مگاواتی و جمعا ۴۸۰ مگاوات به میزان برق تولیدی این نیروگاه افزوده می‌شود.

۹۰ درصد تجهیزات مورد نیاز اورهال نیروگاه طوس، ایرانی است و عمدتا توسط کارگران و مهندسان در قالب طرح‌های دانش بنیان تهیه و تولید می‌شود.

در حال حاضر برق تولیدی این ۲ نیروگاه برای تزریق به شبکه سراسری تحویل وزارت نیرو می‌شود.

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • پرونده تخلف برای ۵ واحد صنفی در ایرانشهر تشکیل شد
  • عملیات اورهال نیروگاه‌های خلیج فارس و طوس انجام شد/ تأمین پایدار ۱۴۰۰ مگاوات برق در آستانه فصل گرما
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند
  • خودرو شاهین امروز ۱۵ اردیبهشت چند شد؟ + جدول قیمت
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • روسیه ۶ پهپاد اوکراین را سرنگون کرد
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد